keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Eilen kävimme Jarrun kanssa rannalla. Jarrumies meni todella reippaasti tutustumaan uuteen ympäristöönsä sekä siellä oleviin ihmisiin. Parhaimmillaan Jarrun ympärillä pyöri viisi lasta ja kaksi aikuista tai siis Jarru pyöri heidän ympärillä. Myös automatka meni hienosti. Kyllä täytyy sanoa, että onpas siinä meillä hieno miehen alku.

Siruttaja tosiaan kävi meillä maanantaina ja tiistaina sain jo laskun Kennelliitosta Omakoira-järjestelmään. Tänään lapsukaisten viralliset nimet näkyivät jo KoiraNetissä. Kennelliittoa ei voi moittia ei sitten mitenkään hitaaksi. Sen verran nopeaa toimintaa heidän puolelta, että heidän kannattaisi harkita nopean toiminnan joukkoihin liittymistä :)

Olemme saaneet vastaanottaa lukuisia pentujen palluttelijoita. Kiitos teille kaikille vierailustanne! Pentujen uudet kodit alkavat olla jo selvillä. Toivottavasti tämä erittäin vaikea prosessi tuottaa tulosta niin, että jokainen pentu saa itselleen sen oikean kodin. Niille, jotka jäivät tällä kertaa ilman, haluan esittää pahoitteluni ja toivottaa onnea sen oikean pennun löytämiseen.

Ei kommentteja: