lauantai 19. kesäkuuta 2010

1 pv

En haluaisi ärsyttää kohtaloa ja laittaa vielä näin varhaisessa vaiheessa kuvia nettiin mutta koska olen saanut nyt niin monelta kauniin pyynnön, ajattelin, että jospa tekemällä hyvää, saa myös hyvää :)

Tässäpä Kiian seitsemän oikein (tällä kertaa vain "passikuvat"):

JUMI



Jumi on (toistaiseksi) pentueen pienin mutta sitäkin sitkeämpi kaveri. Jumi on myös pentueen tummin pentu. Jumilla on vain pienen pieni viiru naamassa ja niskassa lähes olematon täplä. Jumi on oikea musti. Jumin nimen päätimme ennen hänen syntymää, ja se liittyy siihen pitkään odotusaikaan pentulaatikon vieressä. Jumiuduimme siis sinne. Jumi painoi syntyessään 215 g ja ensimmäisen päivän illalla 226 g.

JARRU



Jarru tuli aika pin veljensä Jumin jälkeen. Poikien väli oli n. 30 minuuttia. Myös Jarru on melko tumma kaveri naamasta. Jarrulla on kuitenkin melko iso nelisakarainen tähti niskassa. Jarrun nimi tuli ihan sieltä samaisesta ideapankista mistä Juminkin nimi. Jarru painoi syntyessään 236 g ja ensimmäisen päivän illalla 239 g.

USKO



Usko oli lottorivin ensimmäinen tyttö. Usko tuli n. 20 minuuttia Jarrun jälkeen. Uskolla on kokonainen kauluri sekä pitkä kapea piirto naamassa. Uskon nimi kumpuaa siitä samasta epätoivon ja fiksuuden lähteestä aamuyön pitkinä tunteina. Usko painoi syntyessään 237 g ja ensimmäisen päivän illalla 261 g.

OIVA



Oiva on kolmesta pojasta isoin ja sillä on leveä, yhtenäinen kauluri. Oivalla on myös melko leveä piirto naamassa. Oiva on oiva nimi oivalle pojalle. Oiva painoi syntyessään 286 g ja ensimmäisen päivän illalla 295 g.

ÄKSY



Äksy päästi sellaisen metakan, kun ei heti sillä sekunnilla päässyt nisille, ettei muuta nimivaihtoehtoa ollut tälle sirppanalle tytölle. Äksy syntyi n. 50 minuuttia Oivan jälkeen. Äksyllä on leveä piirto naamassa ja äitinsä kaltainen läiskä niskassa. Äksy painoi syntyessään 245 ja ensimmäisen päivän illalla 273 g.

KANELI



Kanelia saimme sitten odotella ja pitkään mutta hyvää kannattaa odottaa. Kanelilla on vasemmalla puolella leveä puolikauluri sekä naamassa leveä piirto. Kanelin nimi oli yksi aikaisemmin mietityistä työnimistä. Tyttö oli sen verran mausteinen, että ajattelin Kaneli-nimen sopivan juuri tälle pennulle parhaiten. Kaneli painoi syntyessään 230 g ja ensimmäisen päivän illalla 237 g.

KETTU



Kettu tulikin sitten vauhdilla Kanelin perässä maailmaan. Tyttöjen väli oli n. 10 minuuttia. Nimensä Kettu sai siitä, ettemme aluksi edes huomanneet tytön syntymään. Niin oli tyttö "puskissa" piilossa kuin kettu. Ketulla on läpipään piirto, joka kapenee ylhäällä. Tämän lisäksi Ketulla on melkein yhtenäinen kauluri. Kettu painoi syntyessään 267 g ja ensimmäisen päivän illalla 287 g.

KIIAN SEITSEMÄN OIKEIN YHTEISKUVASSA

4 kommenttia:

Emmi M kirjoitti...

Suloisia pikkuisia =) Niin pieniä ja viattomia...Mites Kiia on hoitanut pentujaan ja aloittanut äidin roolinsa ensimmäisenä päivänä?

ə'meɪz mi: kirjoitti...

Aivan upeasti. On todella varovainen laatikossa ja pysyttelee siellä koko ajan. Jos joku pennuista päästää pienenkin äänen, on heti sitä hoitamassa. Oikein hieno äiti Kiiasta on kehkeytymässä. Hoitaa lapsiaan niin kuin äitinsä on hoitanut omiaan :)

Tuija kirjoitti...

Onpas söpöjä pikkuisia marsuja.:) Toivottavasti sait päivällä edes vähän nukuttua. Hyvä lottorivi tästä tulossa.:)

Unknown kirjoitti...

Onnea äippä koiralle ja muulle poppoolle. Suloisia pentuja kaikki. T Airi Mikkelistä