tiistai 22. kesäkuuta 2010

3 pv


Eilen jäi tarinat kertomatta, kun oli sen verran huisketta yöllä, etten sitten jaksanut konetta avata illalla uudestaan. Tosiaan toissayönä Kiialle iski ripuli ja jouduin käyttämään tyttöä ulkona tuon tuosta. Sen lisäksi sain siivoilla jätöksiä suihkuhuoneesta pariin otteeseen. Huoli tytöstä oli melkoinen, sillä Kiia kieltäytyi juomasta ja ruokakin maittoi huonosti. Onneksi tilanne rauhoittui melko pian.


Pennut tästä huolimatta ovat saaneet kovasti painoa lisää ja voivat hyvin. Jopa Jumi-poika on ylittänyt maagisen 300 gramman painon! Tämän aamun painot olivat siis seuraavanlaiset:


Jumi 307 g

Jarru 349 g

Usko 343 g

Oiva 383 g

Äksy 357 g

Kaneli 322 g

Kettu (joka voittaa jopa isoveljensä Oivan painossa) 385 g


Otin eilen illasta muutaman kuvan pikaisesti Kiian ollessa pihalla. En viitsi hirveästi äippäkoiraa stressata kuvaussessioilla ja niinpä nappaan kuvia melko hötäkällä vielä tässä vaiheessa. Allaolevat kuvat ovat tosiaan otettu eilen illalla, jolloin pennuilla ikää 2,5 vuorokautta.



Jumi-poika söpöstelee



Jarrumies



Usko-tytöstä en saanut tämän parempaa kuvaa. Takana taitaa olla Kettu.




Komea Oiva-poika



Äksy, joka ei olekaan niin äksy



Äksyä äksympikin Kaneli



Usko vasemmalla ja Kettu oikealla

3 kommenttia:

Jaana M kirjoitti...

Suloisia, niin niin ihania. Huah...

Emmi M kirjoitti...

Hei, lähetin sinulle sähköpostia jokunen päivä sitten. Toivon, että vastaat siihen.

ə'meɪz mi: kirjoitti...

Ai, luulin jo vastanneeni siihen mutta en ilmeisesti ollutkaan vastannut :( Tässä tahtoo päästä yks sun toinenkin asia unohtumaan, kun yöunet ovat olleet viime aikoina vähän niin ja näin. Pahoittelen.