lauantai 5. kesäkuuta 2010

49. vuorokausi

Nyt on vuorokausia takana 49 ja tässä aletaan jo valmistautua pikku hiljaa tulevaan. Kiialta on alkanut lähteä vatsakarvat ja vatsa on "laskeutunut". Tässä ihan muutaman päivän sisään pitäisi alkaa liikkeetkin tuntua.

Laitoimme tänään pentulaatikon kodinhoitohuoneeseen ja siirsimme kissanhiekkalaatikon yläkerran vessaan. Kiia kävi jo tutustumassa pentulaatikkoon ja tuntui siellä ihan kivasti viihtyvän. Ensi viikolla siirrämme loputkin tavarat pois kodinhoitohuoneesta ja täytämme sen kaikella pentuihin liittyvillä. Sanomalehtiäkin olen alkanut kerätä. Hesareita kovasti kaipailisin *vink* *vink* niiden huomattavasti paremman imukyvyn vuoksi.

3 kommenttia:

Riikka Saikkonen kirjoitti...

Moikka!
Mukava seurata teitä, koska meillä mennään samaan tahtiin. Eli Niila on astutettu samana päivänä kuin teidän koiruli. :)
Juhannuspentuja odotellessa.

ə'meɪz mi: kirjoitti...

Ai niin tosiaan... Enhän mä ollut tajunnut, että teillekin tulee pentue, kun ei teitä ole vielä pentuvälityksessä näkynyt mutta siis onneksi olkoon tulevista penneleistä! Pidetäänhän peukkuja ristiin kummankin synnytykseen. Pitänee nimetä ensimmäinen urospentu (jos nyt sellainen saadaan) Jussiksi :)

Riikka Saikkonen kirjoitti...

Jep, tosin mä en saa tätä pentuetta välitykseen, koska isällä ei ole käyttötuloksia. Näyttelyissä ovat kyllä käyneet ja loppukesästä menevät luonnetestiin.
Juu, pidetään peukkuja molemmille ristiin rastiin.
Ja toi Jussi on kyllä ollut mielessä! ;)