keskiviikko 11. elokuuta 2010

Viimeistä yhteistä viikkoa viedään. Eilen omaan kotiinsa lähti Jarrumies eli nykyisin Kelpo-poika ja tänään kotiin pääsee Äksy. Haikein mielin pentusista luovun mutta ajatus siitä, että pennelit saavat omissa kodeissaan niin paljon enemmän kaikkea kivaa, lohduttaa minua. Tämä päivä on meillä mennyt melkein kokonaan pentujen kanssa sisällä vesisateen vuoksi. Kaksi kertaa olen yrittänyt viskata kaverit pellolle mutta pian sen jälkeen olemme saaneet vettä niskaan. Jospa huomenna olisi jo hieman parempi päivä. Käykääpäs tutustumassa Amazemen omaan foorumiin. Se ei ole ollut viime aikoina kovastikaan käytössä mutta jospa saisimme siihen puhallettua hieman puhtia nyt uusien kasvattien omistajien voimin. Yhtenä tietokanavana meillä on toiminut myös "vanha kunnon" FB. Jos saamme sinne tarpeeksi porukkaa, voin vaikkapa perustaa oman ryhmän sinne. Aika makeeta :)

2 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hyvä idea tuo FB ! Olisi kiva kuulla ja nähdä myös muita. Kelpo lähettää terveisiä, tosi reipas poika, ei yhtään arastellut eilenkään kun kotiin tultiin. Ja nukkui reippaasti itsekseen.

Reetta ja Kajo kirjoitti...

Eliaskin on turvallisesti kotona. Virtaa veikkosella on hurjasti torkutun automatkan jälkeen. Ei voi ainainakaan ujoksi sanoa!