keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

59. vuorokausi

Eilen jo ehdin innostua, kun mittasin Kiialta kahden maissa melko alhaisen lämmön (37,3 C) mutta illasta kävi ilmi, että tyttönen vain kiusoitteli: illasta lämmöt olivat taas normaalilla tasolla.

Tänä aamuna klo 9 lämmöt olivat surkeat 37,5 C. Meillä ei siis synnytetä ainakaan pariin päivään, jos Kiia kulkee äitinsä polkuja. Nämppä laskee lämpöjä yhden vuorokauden ja nostaa lämpöjä toisen mokoman. Toisaalta eihän sitä koskaan tiedä, joten jatkellaan lämpöjen mittausta tappavan tasaiseen tahtiin.

Ruokaa on edelleen mennyt erittäin huonosti alas. Eilen taisi syödä "jopa" 3 desiä. Piimää sen sijaan suostui juomaan aimon annoksen. Kiia tunki sitten itsensä matkaan niin aamu- kuin iltalenkille. Ihmeen hyvässä vedossa tuo meidän neitokainen on.

Tänä aamuna jäi ihan suosiolla ulko-ovelle, kun lähdin Nämpän ja Superin kanssa aamulenkille. Olimme tosin sitä ennen käyneet Kiian kanssa lyhyellä käpyttelyllä.

3 kommenttia:

Emmi, Kuusamo kirjoitti...

Vai että kiusaa se Kiia sinua nyt siellä vähäsen lämmöillään ;) No eiköhän ne pikkuiset sieltä vielä putkahda maailmaan, toivotaan että pian. Onnea ja jaksamista teille tulevaan koitokseen, ja toivottavasti pentuja syntyisi enemmän kuin muutama ja minähän niitä narttuja toivon syntyvän :)

ə'meɪz mi: kirjoitti...

Hyvä, että täällä ollaan hengessä mukana :)

Emmi M kirjoitti...

Totta kai :) Täällä jänskätetään ainakin yhtä kovasti kuin siellä ja jatkuvasti käyn blogia kurkkaamassa, että mikä on tilanne. Pitäähän kasvattajalla nyt näin tärkeässä vaiheessa tukijoukkoja olla ;)